Բեռնվում է…

Le problème du pain : La fermentation panaire /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Guillemet, Raymond
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:French
Հրապարակվել է: Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1937.
Շարք:Actualités scientifiques et industrielles ; 560
Nutrition ; VI
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00650nam a2200229 a 4500
001 1958534
003 AM-YeHGA
005 20240809093513.0
008 240626s1937 fr |||||||||||||||0|fre|d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a fre 
100 1 |a Guillemet, Raymond 
245 1 3 |a Le problème du pain :  |b La fermentation panaire /  |c Par Raymond Guillemet. 
260 |a Paris :  |b Hermann & Cie, Éditeurs,  |c 1937. 
300 |a 100 p. 
440 0 |a Actualités scientifiques et industrielles ;  |v 560 
440 0 |a Nutrition ;  |v VI 
650 1 4 |a Flour 
650 1 4 |a Bread 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 569519 
952 |h 1937, 560  |o ПИ 906/560  |p FL0683614