Բեռնվում է…
Le problème du pain : Les méthodes da̓ppréciation de la valeur boulangère des farines et des blés /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | French |
Հրապարակվել է: |
Paris :
Hermann & Cie, Éditeurs,
1937.
|
Շարք: | Actualités scientifiques et industrielles ;
559 Nutrition ; V |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00705nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1958533 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20240809093252.0 | ||
008 | 240626s1937 fr |||||||||||||||0|fre|d | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a fre | |
100 | 1 | |a Guillemet, Raymond | |
245 | 1 | 3 | |a Le problème du pain : |b Les méthodes da̓ppréciation de la valeur boulangère des farines et des blés / |c Par Raymond Guillemet. |
260 | |a Paris : |b Hermann & Cie, Éditeurs, |c 1937. | ||
300 | |a 59 p. | ||
440 | 0 | |a Actualités scientifiques et industrielles ; |v 559 | |
440 | 0 | |a Nutrition ; |v V | |
650 | 1 | 4 | |a Flour |
650 | 1 | 4 | |a Bread |
942 | |2 udc |c BK | ||
999 | |c 569518 | ||
952 | |h 1937, 559 |o ПИ 906/559 |p FL0683613 |