Բեռնվում է…
Բանջարեղենի պահպանումը : [Հայաստանում մշակվող բանջարեղենի կարևոր տեսակների պահմանան եղանակները] /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Անդրիասյան, Մերուժան Գարեգինի, Տիտանյան, Անուշավան Ավագի (Խմբագիր, խմբ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1968.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Բազմամյա բանջարեղենի և կանաչեղենի մշակությունը /
: Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի
Հրապարակվել է: (1964) -
Վաղ ժամկետի բանջարեղենի արտադրությունը /
: Կոստանյան, Թադևոս Համբարձումի
Հրապարակվել է: (1974) -
Բանջարեղենի աճեցումը թաղարային սածիլով /
: Ֆիլատով, Ն.Ա
Հրապարակվել է: (1954) -
Բանջարեղենի մշակությունը ջերմատներում /
: Ասլանյան, Գալուստ Հայկի, 1936-
Հրապարակվել է: (1988) -
Խորհուրդներ այգեգործներին /
Հրապարակվել է: (1987)