Բեռնվում է…

Բանջարեղենի պահպանումը : [Հայաստանում մշակվող բանջարեղենի կարևոր տեսակների պահմանան եղանակները] /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի
Այլ հեղինակներ: Անդրիասյան, Մերուժան Գարեգինի, Տիտանյան, Անուշավան Ավագի (Խմբագիր, խմբ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Հայաստան, 1968.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01125nam a2200265 a 4500
001 000017972
003 AM-YEHGA
005 20240826153544.0
008 001004s1968 ai |||||||||||||||||arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի 
245 1 0 |a Բանջարեղենի պահպանումը :  |b [Հայաստանում մշակվող բանջարեղենի կարևոր տեսակների պահմանան եղանակները] /  |c Ե.Ա. Աթաբեկյան, Մ.Գ. Անդրիասյան; Խմբ.՝ Ան. Ա. Տիտանյան. 
260 |a Երևան :  |b Հայաստան,  |c 1968. 
300 |a 75 էջ :  |b նկ. ;  |c 20 սմ. 
650 1 4 |a Գյուղատնտեսություն 
650 1 4 |a Բուսաբուծություն 
650 1 4 |a Այգեգործություն 
650 1 4 |a Բանջարաբուծություն 
700 1 |a Անդրիասյան, Մերուժան Գարեգինի 
700 1 |a Տիտանյան, Անուշավան Ավագի  |e խմբ.  |4 edt 
942 |c BK 
999 |c 5694 
952 |o AII/42149  |p 220042149 
952 |o AII/42150  |p 220042150