Բեռնվում է…

Բանջարեղենի պահպանումը : [Հայաստանում մշակվող բանջարեղենի կարևոր տեսակների պահմանան եղանակները] /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի
Այլ հեղինակներ: Անդրիասյան, Մերուժան Գարեգինի, Տիտանյան, Անուշավան Ավագի (Խմբագիր, խմբ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Հայաստան, 1968.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!