Բեռնվում է…
Le manioc et son utilisation alimentaire /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Jacquot, Raymond |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Nataf, Berthe |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | French |
Հրապարակվել է: |
Paris :
Hermann & Cie, Éditeurs,
1936.
|
Շարք: | Actualités scientifiques et industrielles ;
364 Nutrition ; I |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Le soja et son rôle alimentaire /
: Bordas, Jean
Հրապարակվել է: (1937) -
L'utilisation alimentaire de la cellulose /
: Mangold, Ernst
Հրապարակվել է: (1937) -
African cassava mosaic virus: Struktur und Funktion viraler Proteine : Abhandlung ... 13.01.2009 /
: Kittelmann, Katharina
Հրապարակվել է: (2009) -
Le chapelier et son château = (Atter's castle) /
: Cronin, Archibald Joseph, 1896-1981
Հրապարակվել է: (1940) -
Lili et son basset /
: Thiébold, Marguerite
Հրապարակվել է: (1956)