Բեռնվում է…

Le manioc et son utilisation alimentaire /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Jacquot, Raymond
Այլ հեղինակներ: Nataf, Berthe
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:French
Հրապարակվել է: Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1936.
Շարք:Actualités scientifiques et industrielles ; 364
Nutrition ; I
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00663nam a2200229 a 4500
001 1950506
003 AM-YeHGA
005 20240517102520.0
008 240429s1936 fr |||||||||||||||0|fre|d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a fre 
100 1 |a Jacquot, Raymond 
245 1 3 |a Le manioc et son utilisation alimentaire /  |c Par Raymond Jacquot et Berthe Nataf. 
260 |a Paris :  |b Hermann & Cie, Éditeurs,  |c 1936. 
300 |a 60 p. 
440 0 |a Actualités scientifiques et industrielles ;  |v 364 
440 0 |a Nutrition ;  |v I 
650 1 4 |a Cassava 
700 1 |a Nataf, Berthe 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 569173 
952 |h 1936, 364  |o ПИ 906/364  |p FL0682871