Բեռնվում է…
Fermentation : A course book for students /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Gevorgyan, Heghine |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Yerevan State University |
Այլ հեղինակներ: | Trchounian, Karen |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
Yerevan :
YSU,
2022.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Microbiology of fermented foods /
Հրապարակվել է: (1985) -
Biochemical engineering /
: Aiba, Shuichi, 1923-
Հրապարակվել է: (1965) -
On course for IELTS : Students book /
: Conway, Darren 1965-
Հրապարակվել է: (2003) -
An integrated language course for beginners of English : [Students' book] /
: Abbs, Brian
Հրապարակվել է: (1991)