Բեռնվում է…
Օրգանիզմի էներգածախսի որոշման, որոշ կաթնամթերքների էներգետիկ արժեքի և որակի գնահատման ու վերահսկման մեթոդները ։ Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Սարգսյան, Տաթևիկ Հովհաննեսի |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Երևանի պետական համալսարան |
Այլ հեղինակներ: | Հովհաննեսյան, Ռ. (Գրախոս, գրախոս), Քոթանյան, Ա. (Գրախոս, գրախոս), Մկրտչյան, Ս. (Գրախոս, գրախոս), Պատվականյան, Ա. (Գրքի բաճկոնների դիզայներ, ձևավորող) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ԵՊՀ հրատ.,
2021.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հայկական սփյուռքի պատմության որոշ հիմնախնդիրներ ։ (Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ) /
: Ղանալանյան, Տիգրան Հայկի
Հրապարակվել է: (2021) -
Հայաստան. սննդի անվտանգության և ագրարային անվտանգության կառավարում : Գործողությունների ծրագիր /
Հրապարակվել է: (2007) -
Աստղերի ջերմաստիճանների որոշման մեթոդները : Ուսումնամեթոդ. ձեռնարկ /
: Ղազարյան, Միշա Արիստակեսի, 1932-
Հրապարակվել է: (1989) -
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
: Մինասյան, Ս.
Հրապարակվել է: (1949) -
Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /
: Բաբաջանյան, Մ.Թ
Հրապարակվել է: (1958)