Բեռնվում է…

Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Թադևոսյան, Արտաշես Վահանի
Համատեղ հեղինակ: Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան : Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ : Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն
Այլ հեղինակներ: Քաչարյան,Հ.Ն, Խաչատրյան, Ն.Ա (Խմբագիր, խմբ.), Նազարյան, Ա.Ի (Գրախոս, գրախոս), Հովհաննիսյան, Գ.Պ (Գրախոս, գրախոս)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Ճարտարագետ, 2020-.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Բովանդակություն:
  • Մաս 1 (2020 ; 151 էջ, գծանկար) :
  • Մաս 2 (2021 ; 158 էջ, գծանկար) :
  • Մաս 3 (2022 ; 180 էջ, գծանկար) :