Բեռնվում է…
Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Թադևոսյան, Արտաշես Վահանի |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան : Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ : Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն |
Այլ հեղինակներ: | Քաչարյան,Հ.Ն, Խաչատրյան, Ն.Ա (Խմբագիր, խմբ.), Նազարյան, Ա.Ի (Գրախոս, գրախոս), Հովհաննիսյան, Գ.Պ (Գրախոս, գրախոս) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ճարտարագետ,
2020-.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ֆերմենտային և կենսակատալիզային գործընթացները պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներում : Ուսումնական ձեռնարկ /
Հրապարակվել է: (2016) -
Տպագրական թուղթ : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Ասատրյան, Քնարիկ Երվանդի
Հրապարակվել է: (2016) -
Սննդարտադրական տեխնոլոգիաներ /
: Գրիգորյան, Կարինե Ռաֆայելի
Հրապարակվել է: (2020) -
Արտադրության կազմակերպում: (քոլեջում սովորողների համար) : ՈՒսումնական ձեռնարկ /
: Աղայան, Մարինե Կարմենի
Հրապարակվել է: (2020) -
Արտադրության կազմակերպումը կապի ճյուղում : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Գասպարյան, Ա.Ա
Հրապարակվել է: (2009)