Բեռնվում է…

Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Թադևոսյան, Արտաշես Վահանի
Համատեղ հեղինակ: Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան : Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ : Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն
Այլ հեղինակներ: Քաչարյան,Հ.Ն, Խաչատրյան, Ն.Ա (Խմբագիր, խմբ.), Նազարյան, Ա.Ի (Գրախոս, գրախոս), Հովհաննիսյան, Գ.Պ (Գրախոս, գրախոս)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Ճարտարագետ, 2020-.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: AII/108600
AII/108601
AII/109563
AII/109564
Պատճեն Unknown (Մ. 2) Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown (Մ. 2) Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown (Մ. 3) Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown (Մ. 3) Հասանելի է  Տեղադրեք պահում