Բեռնվում է…
Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | |
Այլ հեղինակներ: | , , , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ճարտարագետ,
2020-.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 02222nam a2200385 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1758884 | ||
003 | AM-YEHGA | ||
005 | 20230327104153.0 | ||
008 | 210302m2020 ai d|||gr|||||||||0|arm|d | ||
020 | |a 9789939729480 (Մաս 1) | ||
020 | |a 9789939790381 (Մաս 2) | ||
020 | |a 9789939791159 (Մաս 3) | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a arm | |
100 | 1 | |a Թադևոսյան, Արտաշես Վահանի | |
245 | 1 | 0 | |a Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : |b Ուսումնական ձեռնարկ / |c Ա.Վ. Թադևոսյան, Հ.Ն. Քոչարյան ; Գրախոսներ՝ Ա.Ի. Նազարյան, Գ.Պ. Հովհաննիսյան ; [Խմբագիր՝ Ն.Ա. Խաչատրյան] ; ՀՀ ԿԳՄՍՆ,ՀԱՊՀ, Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ, Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 | |a Երևան : |b Ճարտարագետ, |c 2020-. | ||
300 | |a մաս ; |c 20 սմ. | ||
504 | |a Գրականություն՝ էջ 150-151 (Մաս 1): | ||
504 | |a Գրականություն՝ էջ 157-158 (Մաս 2): | ||
505 | 1 | 0 | |g Մաս 1 (2020 ; 151 էջ, գծանկար) : |
505 | 1 | 0 | |g Մաս 2 (2021 ; 158 էջ, գծանկար) : |
505 | 1 | 0 | |g Մաս 3 (2022 ; 180 էջ, գծանկար) : |
650 | 1 | 4 | |a Սննդի արտադրության տեխնոլոգիա |v Ուսումնական ձեռնարկներ |
700 | 1 | |a Քաչարյան,Հ.Ն. | |
700 | 1 | |a Խաչատրյան, Ն.Ա. |e խմբ. |4 edt | |
700 | 1 | |a Նազարյան, Ա.Ի. |e գրախոս |4 rev | |
700 | 1 | |a Հովհաննիսյան, Գ.Պ. |e գրախոս |4 rev | |
710 | 2 | |a Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան : |b Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ : |b Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 532832 | ||
952 | |h Մ. 2 |o AII/108600 |p FL0676713 | ||
952 | |h Մ. 2 |o AII/108601 |p FL0676714 | ||
952 | |h Մ. 3 |o AII/109563 |p FL0678323 | ||
952 | |h Մ. 3 |o AII/109564 |p FL0678324 |