Բեռնվում է…

Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Թադևոսյան, Արտաշես Վահանի
Համատեղ հեղինակ: Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան : Լեռնամետալուրգիայի և քիմիական տեխնոլոգիաների ինստիտուտ : Ընդհանուր քիմիայի և քիմիական տեխնոլոգիայի ամբիոն
Այլ հեղինակներ: Քաչարյան,Հ.Ն, Խաչատրյան, Ն.Ա (Խմբագիր, խմբ.), Նազարյան, Ա.Ի (Գրախոս, գրախոս), Հովհաննիսյան, Գ.Պ (Գրախոս, գրախոս)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Ճարտարագետ, 2020-.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:մաս ; 20 սմ.
Մատենագիտություն:Գրականություն՝ էջ 150-151 (Մաս 1):
Գրականություն՝ էջ 157-158 (Մաս 2):
ISBN:9789939729480 (Մաս 1)
9789939790381 (Մաս 2)
9789939791159 (Մաս 3)