Բեռնվում է…

Микробиологические основы производства уксуса /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Лойцянская, Мириам Самуиловна, (1912-)
Համատեղ հեղինակներ: Центральный институт научно-технической информации пищевой промышленности, Государственный комитет Совета Министров СССР по координации научно-исследовательских работ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Б. и., 1962.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:36 с. : ил. ; 21 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 30