Բեռնվում է…

Холодильное консервирование рыбных продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Зайцев, Викентий Петрович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москвa : Пищепромиздат, 1962.
Հրատարակություն:2-е изд., перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00755nam a2200217 u 4500
001 000947963
003 AM-YEHGA
005 20220601173508.0
008 130225s1962 ||||||||||||||||||||rus|c
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Зайцев, Викентий Петрович 
245 1 0 |a Холодильное консервирование рыбных продуктов /  |c В.П. Зайцев. 
250 |a 2-е изд., перераб. и доп. 
260 |a Москвa :  |b Пищепромиздат,  |c 1962. 
300 |a 426 с. :  |b ил. ;  |c 21 см. 
504 |a Лит.: с. 424-426 
650 1 4 |a Холодильная техника 
650 1 4 |a Рыбоводство 
999 |c 518608 
952 |o РII/60146  |p FL0657485