Բեռնվում է…

Руководство к практическим занятиям по микробиологии пищевых производств : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Кирова, Кира Александровна
Այլ հեղինակներ: Слюсаренко, тамара Платоновна
Ձևաչափ: Գիրք
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат , 1961.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/54018
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում