Բեռնվում է…

Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Фан-Юнг, Александр Фроймович
Այլ հեղինակներ: Флауменбаум, Борис Львович, Изотов, Андрей Константинович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1961.
Հրատարակություն:2-е изд., испр. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:518 с. : ил. ; 22 см.
Մատենագիտություն:Предм. указ. : с. 509-516
Лит. : с. 500-508