Բեռնվում է…

Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի, 1906-1988
Համատեղ հեղինակ: Академия наук Армянской ССР. Сектор микробиологии
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Изд-во АН АрмССР , 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01252-am-a2200229-a-4500
001 000123933
003 AM-YeHGA
005 20220601152339.0
008 991226s1960 xxu 000 0 rus u
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի,  |d 1906-1988 
245 1 0 |a Микрофлора основных бродильных производств Армянской ССР и биологические особенности производственных микроорганизмов /  |c Ф.Г. Саруханян. 
246 3 |a Հայկական ՍՍՌ-ի հիմնական խմորումների արտադրության միկրոֆլորան և արտադրական միկրոօրգանիզմների բիոլոգիական առանձնահատկությունները 
260 |a Ереван :  |b Изд-во АН АрмССР ,  |c 1960. 
300 |a 308 с. 
550 |a АН Армянской ССР. Сектор микробиологии 
650 1 4 |a Микроорганизмы 
650 1 4 |a Микрофлора 
710 2 |a Академия наук Армянской ССР.  |b Сектор микробиологии 
999 |c 509845 
952 |o PII/33893  |p FL0623011