Բեռնվում է…

Физиолого-биохимические особенности сахарной свеклы /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Рубин, Борис Анисимович
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии им. А.Н. Баха АН СССР
Այլ հեղինակներ: Любарская, Лия Самуиловна, Гулидова, Ирина Васильевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: М. : Изд. АН СССР, 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:112 с. : табл. ; 20 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 108-111