Բեռնվում է…

Технология и биохимия ржаного хлеба /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Сарычев, Борис Георгиевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1959.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00722nam a2200205 a 4500
001 000768476
003 AM-YeHGA
005 20220601133049.0
008 101021s1959 ru |||||r|||||000|0|rus d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Сарычев, Борис Георгиевич 
245 1 0 |a Технология и биохимия ржаного хлеба /  |c Б.Г. Сарычев. 
260 |a Москва :  |b Пищепромиздат,  |c 1959. 
300 |a 198 с. 
504 |a Библиогр.: с. 184 - 196 
650 1 4 |a Пищевая промышленность 
653 2 |a химический состав ржи и ржаной муки 
999 |c 501289 
952 |o РII/14073  |p FL0598262