Բեռնվում է…

Микробиологическое исследование и санитарная экспертиза пищевых продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Аскалонов, Сергей Павлович
Համատեղ հեղինակ: Украинский научно-исследовательский институт питания
Այլ հեղինակներ: Добриер, Исаак Борисович, Гордин, Борис Львович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Киев : Госмедиздат УССР, 1959.
Հրատարակություն:3-е изд., испр. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր