Բեռնվում է…

Поверхностные свойства белковых веществ (Двухмерное состояние белков) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Пчелин, В.А
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Гизлегпром , 1951.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Подстр. примеч.
Ֆիզիկական նկարագրություն:147 с. : ил. ; 23 см.
Մատենագիտություն:Лит. в конце гл.( на русс. и ин. яз.)