Բեռնվում է…

Аминокислотный состав белков и пищевых продуктов : Пер. с англ. /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Блок, Р.
Այլ հեղինակներ: Боллинг, Д., Каверзнева, Е.Д (Թարգմանիչ), Ботвинник, М.М (Թարգմանիչ), Гаврилов, Н.И (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Հրապարակվել է: Москва : Иностранной литературы , 1949.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր