Բեռնվում է…

Производство эмментальского (швейцарского) сыра, сыров грюйер и сбринц /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Петер, А.
Այլ հեղինակներ: Граников, Д.А (Թարգմանիչ, Խմբագիր, Ներածության հեղինակ և այլն:, пер., ред., предисл.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
German
Հրապարակվել է: М. ; Л. : Пищепромиздат, 1938.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/37225
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում