Բեռնվում է…

Технология коньяка /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Малтабар, Василий Маркович
Այլ հեղինակներ: Нутов, Лев Оскарович, Фертман, Григорй Исаакович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат , 1959.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00690nam a2200205 a 4500
001 000191906
003 AM-YeHGA
005 20220627163900.0
008 000306s1959 |||| |||||||||| | rus c
020 |c 8.40 
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
100 1 |a Малтабар, Василий Маркович 
245 1 0 |a Технология коньяка /  |c В.М. Малтабар и др. 
260 |a Москва :  |b Пищепромиздат ,  |c 1959. 
300 |a 240 с. 
650 4 |a Химическая технология 
700 1 |a Нутов, Лев Оскарович 
700 1 |a Фертман, Григорй Исаакович 
999 |c 485968 
952 |o PII/5899  |p FL0587055