Բեռնվում է…
Пищевое использование кукурузы в зарубежных странах /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Беляева, Валентина Александровна |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Госторгиздат,
1956.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Использование вторичного тепла в пищевой промышленности /
: Стабников, Всеволод Николаевич
Հրապարակվել է: (1965) -
Товароведение пищевых продуктов /
Հրապարակվել է: (1949) -
Товароведение пищевых продуктов /
Հրապարակվել է: (1949) -
Электрофизиология кукурузы /
Հրապարակվել է: (1978) -
Удобрение кукурузы /
: Тимошенко, А.Г
Հրապարակվել է: (1962)