Բեռնվում է…

Технология молока и молочных продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Казанский, М.М
Այլ հեղինակներ: Твердохлеб, Галина Васильевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1955.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00789nam a2200205 a 4500
001 000808490
003 AM-YeHGA
005 20220627144149.0
008 110506s1955 ||||||||||||||||||||rus|c
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Казанский, М.М. 
245 1 0 |a Технология молока и молочных продуктов /  |c М.М. Казанский, Г.В. Твердохлеб. 
260 |a Москва :  |b Пищепромиздат,  |c 1955. 
300 |a 524 с. :  |b ил., табл. ;  |c 23 см. 
500 |a Подстр. примеч. 
650 1 4 |a Технология молока и молочных продуктов 
700 1 |a Твердохлеб, Галина Васильевна 
999 |c 478231 
952 |o РД II/19552  |p FL0516817