Բեռնվում է…

Физико-химические основы соления и квашения овощей /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Выщепан, А.Г
Այլ հեղինակներ: Мельман, М.Е
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Госторгиздат, 1952.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00697nam a2200205 a 4500
001 000813080
003 AM-YeHGA
005 20220627143718.0
008 110530s1952 ||||||||||||||||||||rus|c
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Выщепан, А.Г 
245 1 0 |a Физико-химические основы соления и квашения овощей /  |c А.Г. Выщепан, М.Е. Мельман. 
260 |a Москва :  |b Госторгиздат,  |c 1952. 
300 |a 158 с. ;  |c 22 см. 
504 |a Лит.: с. 153-156 
650 1 4 |a Переработка овощей 
700 1 |a Мельман, М.Е. 
999 |c 477865 
952 |o РД II/17873  |p FL0515277