Բեռնվում է…

Холодильная технология пищевых продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Головкин, Н.А
Այլ հեղինակներ: Чижов, Г.Б
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1951.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00693nam a2200205 a 4500
001 001152561
003 AM-YeHGA
005 20220627143609.0
008 160530s1951 ||||||||||||||||||||rus d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Головкин, Н.А. 
245 1 0 |a Холодильная технология пищевых продуктов /  |c Н.А. Головкин, Г.Б. Чижов . 
260 |a Москва :  |b Пищепромиздат,  |c 1951. 
300 |a 334 с. :  |b ил., табл. 
650 1 4 |a Пищевые продукты 
650 1 4 |a Гигиена питания 
700 1 |a Чижов, Г.Б. 
999 |c 477773 
952 |o РД II/17637  |p FL0511294