Բեռնվում է…

Амилолитические ферменты и их роль в пищевой промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Пронин, С.И
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Гизлегпищепром, 1953.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00751nam a2200229 a 4500
001 000955987
003 AM-YeHGA
005 20220627143609.0
008 130402s1953 ||||||||||||||||||||rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Пронин, С.И. 
245 1 0 |a Амилолитические ферменты и их роль в пищевой промышленности /  |c С.И. Пронин . 
260 |a Москва :  |b Гизлегпищепром,  |c 1953. 
300 |a 220 с. 
650 1 4 |a Биохимия 
650 1 4 |a Пищевая промышленность 
650 1 4 |a Гидролиз крахмала 
650 1 4 |a Амилазы 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 477772 
952 |o РД II/17636  |p FL0511293