Բեռնվում է…

Повышение качества винограда для технической переработки /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Материалы всесоюзного научно-технического совещания Москва
Այլ հեղինակներ: Катарьян, Т.Г (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիտաժողովի նյութեր Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1965.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PIII/20213
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում