Բեռնվում է…

Повышение качества винограда для технической переработки /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Материалы всесоюзного научно-технического совещания Москва
Այլ հեղինակներ: Катарьян, Т.Г (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիտաժողովի նյութեր Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1965.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:135 с. : табл. ; 27 см.
Մատենագիտություն:Лит. в конце раздел