Բեռնվում է…

Методы исследования пищевых продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бурштейн, Арон Иосифович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Киев : Госмедиздат УССР, 1963.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00641nam a2200193 a 4500
001 000710429
003 AM-YeHGA
005 20220627121857.0
008 100202s1963 ||||||||||||||||||||rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Бурштейн, Арон Иосифович 
245 1 0 |a Методы исследования пищевых продуктов /  |c А.И. Бурштейн . 
260 |a Киев :  |b Госмедиздат УССР,  |c 1963. 
300 |a 643 с. :  |b ил. 
650 1 4 |a Гигиена питания 
650 1 4 |a Пищевые продукты 
999 |c 468044 
952 |o PIII/15359  |p FL0478729