Բեռնվում է…

Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում : Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Գալստյան, Արմեն Սուրենի
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ԵՊՀ հրատ., 2020.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր