Բեռնվում է…
Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում : Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Գալստյան, Արմեն Սուրենի |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Երևանի պետական համալսարան |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ԵՊՀ հրատ.,
2020.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Սննդի քիմիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Թոքմաջյան, Գայանե Գևորգի
Հրապարակվել է: (2019) -
Երևանյան և չանախ պանիրների արտադրությունը, նրանց արատները և վերացման միջոցները /
: Քյուրքչյան, Վաղարշակ Մկրտչի, 1905-1978
Հրապարակվել է: (1960) -
Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /
: Բաբաջանյան, Մ.Թ
Հրապարակվել է: (1958) -
Հայկական ՍՍՌ ժողտնտխորհի սննդի արդյունաբերությունը /
Հրապարակվել է: (1960) -
Հաշվառումը սպառողական կոոպերացիայի կազմակերպությունների հացաթխման ձեռնարկություններում /
Հրապարակվել է: (1939)