Բեռնվում է…

Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում : Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Գալստյան, Արմեն Սուրենի
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ԵՊՀ հրատ., 2020.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00927nam a2200217 a 4500
003 AM-YEHGA
005 20220607015239.0
008 200928s2020 ai do||gr|||||00||0|arm||
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YEHGA 
999 |c 457342 
020 |a 9785808424364 
041 0 |a arm 
100 1 |a Գալստյան, Արմեն Սուրենի 
245 1 0 |a Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում :  |b Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /  |c Ա. Ս. Գալստյան ; ԵՊՀ. 
260 |a Երևան :  |b ԵՊՀ հրատ.,  |c 2020. 
300 |a 103 էջ :  |b նկար, աղյուսակ ;  |c 21 սմ. 
504 |a Գրականության ցանկ՝ էջ 100-101: 
650 1 4 |a Սննդի արդյունաբերություն 
710 2 |a Երևանի պետական համալսարան 
942 |c BK 
952 |o AII/106135  |p FL0630599