Բեռնվում է…
Սննդի քիմիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Թոքմաջյան, Գայանե Գևորգի |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Երևանի պետական համալսարան |
Այլ հեղինակներ: | Կարապետյան, Լուսինե Վլադիմիրի |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ԵՊՀ հրատ.,
2019.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հայկական ՍՍՌ ժողտնտխորհի սննդի արդյունաբերությունը /
Հրապարակվել է: (1960) -
Հայաստան. սննդի անվտանգության և ագրարային անվտանգության կառավարում : Գործողությունների ծրագիր /
Հրապարակվել է: (2007) -
Սննդի արդյունաբերություն /
Հրապարակվել է: (1963) -
Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /
Հրապարակվել է: (1981) -
Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում : Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /
: Գալստյան, Արմեն Սուրենի
Հրապարակվել է: (2020)