Բեռնվում է…
Taschenbuch für Lebensmittelchemiker und -technologen /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Frede, Wolfgang (Խմբագիր) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | German |
Հրապարակվել է: |
Berlin :
Springer,
1991 -
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
- Advances in food research /
-
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Halal food : A history /
: Armanios, Febe
Հրապարակվել է: (2018) -
Chinese foods /
: Liu, Junru
Հրապարակվել է: (2004) -
Les tables regionale /
Հրապարակվել է: (1995)