Բեռնվում է…

Taschenbuch für Lebensmittelchemiker und -technologen /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Frede, Wolfgang (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:German
Հրապարակվել է: Berlin : Springer, 1991 -
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00884nam a22002897a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220607000344.0
008 200226s1991 gw ||||| |||| 00| 0 ger d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
999 |c 450581 
020 |a 3540530878 (Bd. 1) 
020 |a 3540534415 (Bd. 2) 
020 |a 3540563679 (Bd. 3) 
041 0 |a ger 
245 1 0 |a Taschenbuch für Lebensmittelchemiker und -technologen /  |c Hrsg. Wolfgang Frede. 
260 |a Berlin :   |b Springer,   |c 1991 - 
300 |a band 
505 1 0 |g Bd. 1 (1991, 551 p.)  |g Bd. 2 (1991, 492 p.)  |g Bd. 3 (1993, 234 p.) 
650 1 4 |a Chemical technology 
650 1 4 |a Food analysis 
650 1 4 |a Food Chemistry 
650 1 4 |a Food composition 
700 1 |a Frede, Wolfgang   |e edt 
942 |c BK 
952 |h Bd. 1  |o И II/116422  |p FL0623439 
952 |h Bd. 2  |o И II/116619  |p FL0631211 
952 |h Bd. 3  |o И II/116620  |p FL0631210