Բեռնվում է…
Превращения и распределение пищевого белка в группе ангидридных белков печени, крови и мышц /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Санкт-Петербург :
К.Л. Риккер,
1898.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նյութի նկարագրություն: | Отд. отт. из журн. "Русский архив патологии, клинической медицины и бактериологии", изд. под ред. проф. В.В. Подвысоцкого |
---|---|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 48, [2] с. |