Բեռնվում է…

Переработка мяса в домашных условиях /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Курко, Вячеслав Иосифович
Այլ հեղինակներ: Полетаев, Тихон Николаевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Сельхозгиз, 1958.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00826nam a22002177a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606193746.0
008 190603s1958 ru ||||| |||| 00rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Курко, Вячеслав Иосифович 
245 1 0 |a Переработка мяса в домашных условиях /  |c В.И. Курко, Т.Н. Полетаев. 
260 |a Москва :  |b Сельхозгиз,  |c 1958. 
300 |a 80 с. :  |b ил 
653 0 |a Колбасные изделия - Рецептура 
653 0 |a Мясокопчености - Производство 
653 0 |a Мясные туши- Переработка 
700 1 |a Полетаев, Тихон Николаевич 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 435413 
952 |o PII/2776  |p FL0584510