Բեռնվում է…

Տարբեր սնկային կուլտուրաների միցելիումի կառուցվածքային առանձնահատկությունները : (Հավաքածուների կատալոգ և ատլաս) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Բադալյան, Սուսաննա Միքայելի
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Այլ հեղինակներ: Ղարիբյան, Նարինե Գրիգորի, Աֆրիկյան, Է. Գ. (Գրախոս, գրախոս), Օսիպյան, Լ. Լ. (Գրախոս, գրախոս)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ԵՊՀ հրատարակչություն, 2017.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!