Բեռնվում է…

Биохимические основы хранения овощей /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Рубин, Б.А
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии АН СССР
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Изд-во АН СССР, 1955.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00707nam a22002057a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606142948.0
008 181114b ||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Рубин, Б.А. 
245 1 0 |a Биохимические основы хранения овощей /  |c Б.А. Рубин; АН СССР, Ин-т биохимии 
260 |a Москва :  |b Изд-во АН СССР,  |c 1955. 
300 |a 120 с.,  |b ил. 
504 |a Библиогр.: с. 111-119 
653 0 |a Овощеводство 
710 2 |a Институт биохимии АН СССР 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 418622 
952 |o РД III/11462  |p FL0529991