Բեռնվում է…
Общая технология сахаристых веществ. Свеклосахарное, сахаро-рафинадное, крахмальное, крахмально-паточное и глюкозное производство /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Пищепромиздат,
1951
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 448 с.. [2] л. схем.; ил., схем. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Библиогр.: с. 438-440 |