Բեռնվում է…

Микробиологический контроль консервного производства /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Рогачева, А.И
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1953
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00655nam a22001937a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606125719.0
008 180810b ||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Рогачева, А.И.  
245 1 0 |a Микробиологический контроль консервного производства /   |c А.И. Рогачева 
260 |a Москва :  |b Пищепромиздат,  |c 1953 
300 |a 96 с. 
504 |a Библиогр.: с. 95 
653 0 |a Консервное производство 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 412750 
952 |o РД II/17954  |p FL0511393