Բեռնվում է…

Теплофизические основы процесса выпечки /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Гинзбург, Абрам Соломонович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1955.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00667nam a22001817a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606125647.0
008 180810s ||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Гинзбург, Абрам Соломонович. 
245 1 0 |a Теплофизические основы процесса выпечки /  |c А. Гинзбург. 
260 |a Москва :   |b Пищепромиздат,   |c 1955. 
300 |a 476 с.,  |b ил. 
653 0 |a Хлебопекарное производство - Физические процессы 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 412713 
952 |o РД II/17578  |p FL0515357