Բեռնվում է…

Технология рыбных продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Касаткин, Федор Сергеевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Гизлегпищепром, 1952-
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Բովանդակություն:
  • Ч. 1 (1952; 424 с.) : [Производство] / Ф. С. Касаткин, Д. С. Елисеев, П. И. Куликов; Ч. 2 (1953; 261 с.) : Посол, сушка, вяление и копчение / И. П. Леванидов, В. Н. Подсевалов