Բեռնվում է…
Технология рыбных продуктов /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Гизлегпищепром,
1952-
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Բովանդակություն:
- Ч. 1 (1952; 424 с.) : [Производство] / Ф. С. Касаткин, Д. С. Елисеев, П. И. Куликов; Ч. 2 (1953; 261 с.) : Посол, сушка, вяление и копчение / И. П. Леванидов, В. Н. Подсевалов