Բեռնվում է…

Осветление плодо-ягодных соков энзимами /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Сербинова, Н.И
Համատեղ հեղինակ: Всесоюзный научно-исследовательский институт плодоовощной промышленности
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1939.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17756
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում