Բեռնվում է…

Основы технологии посола, копчения и сушки рыбы /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Воскресенский, Н.А
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Гизленгпищепром, 1963
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00651nam a22001937a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606125313.0
008 180807b ||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Воскресенский, Н.А. 
245 1 0 |a Основы технологии посола, копчения и сушки рыбы /  |c Н.А. Воскресенский 
260 |a Москва :  |b Гизленгпищепром,  |c 1963 
300 |a 411 с. 
504 |a Библиогр.: с. 405-408 
653 0 |a Рыба - Обработка 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 412477 
952 |o РД II/17608  |p FL0511263