Բեռնվում է…
Биохимия хлебопечения /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва ; Ленинград :
Акад. наук СССР,
1938.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00676nam a22001937a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20220606120947.0 | ||
008 | 180626s ||||| |||| 00| 0 rus d | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a rus | |
245 | 0 | 0 | |a Биохимия хлебопечения / |c Акад. наук СССР. Ин-т биохимии. |
260 | |a Москва ; |a Ленинград : |b Акад. наук СССР, |c 1938. | ||
300 | |a сборник | ||
505 | 1 | 0 | |g Сб. 1 (1938: 137 c.) |
653 | 0 | |a Хлебопечение - Биохимия | |
710 | 2 | |a Ин-т биохимии АН СССР. | |
942 | |2 udc |c BK | ||
999 | |c 409600 | ||
952 | |h Сб. 1 |o РД III/9247 |p FL0505739 |